FSV De Feijenoorder en Feyenoord overweldigd door reacties

0
1977

De donatiecampagne voor de familie van de onlangs overleden Christian Gyan heeft binnen vijf dagen al het prachtige bedrag van € 135.000,- opgeleverd. Feyenoord en FSV De Feijenoorder, die de campagne samen opstartten, zijn overweldigd door alle berichten en de donaties. Heel veel dank namens Feyenoord, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan.

FSV De Feijenoorder en Feyenoord vinden het belangrijk om te onderstrepen dat de volledige donatie naar de familie Gyan gaat. De afgelopen dagen stond abusievelijk een BTW-bedrag vermeld op de donatiebevestiging; dit is met terugwerkende kracht gecorrigeerd. De transactiekosten die door het online platform per donatie worden ingehouden zullen worden betaald door FSV De Feijenoorder en Feyenoord.

Het totaalbedrag aan donaties wordt in beheer gegeven, zodat zeker is dat het geld een goede bestemming krijgt. Wil jij nog doneren? Dat kan via dit platform. Zie link: https://app.clubcollect.com/forms/nl/fsv-de-feijenoorder/gyan

Uitvaart in besloten kring
Inmiddels heeft de familie Gyan laten weten dat de uitvaart op zaterdag 22 januari in kleine, besloten kring plaats zal vinden. De familie vindt het echter belangrijk dat de door Christian zo geliefde supporters, die op hun beurt ook van hem hielden, op een waardige manier afscheid van hem kunnen nemen.

Daarom wordt vrijdag 21 januari de mogelijkheid geboden aan supporters om Christian nog een eer te bewijzen voor hij aan zijn laatste reis begint. Nadere informatie over dit afscheidsmoment volgt. Het is nu al mogelijk om online een kaarsje voor de oud-verdediger van Feyenoord te branden in het online condoleanceregister dat door de club is geopend.

Foto: Feyenoord Media


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder