Donatiecampagne voor familie Gyan levert € 147.307,90 op

0
865

De donatiecampagne voor de familie van de onlangs overleden Christian Gyan heeft in totaal maar liefst € 147.307,90 opgeleverd. Doneren kon vanaf oudejaarsdag en tot zondag 9 januari 19:08 uur werd massaal van die mogelijkheid gebruik gemaakt. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om te doneren.

Feyenoord, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan zijn zeer dankbaar voor alle donaties. De club en FSV De Feijenoorder benadrukken graag nog eens dat het totaalbedrag aan donaties in beheer wordt gegeven, zodat zeker is dat het geld een goede bestemming krijgt.

Uitvaart in besloten kring

De familie van Gyan heeft laten weten dat de uitvaart op zaterdag 22 januari in kleine, besloten kring plaatsvindt. De familie vindt het echter belangrijk dat de door Christian zo geliefde supporters, die op hun beurt ook van hem hielden, op een waardige manier afscheid van hem kunnen nemen.

Daarom wordt vrijdag 21 januari de mogelijkheid geboden aan supporters om Christian nog een eer te bewijzen voor hij aan zijn laatste reis begint. Nadere informatie over dit afscheidsmoment volgt. Het is nu al mogelijk om online een kaarsje voor de oud-verdediger van Feyenoord te branden in het online condoleanceregister dat door de club is geopend.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder