Tijd voor een volle Kuip!

0
2966

Overal in Europa zitten de stadions vol. Wekelijks gaan miljoenen mensen naar wedstrijden zonder dat dit voor enorme uitbraken zorgt. De nieuwe omikron-variant lijkt in de landen om ons heen steeds meer geaccepteerd te worden als een normale wintergriep. Kortom: Tijd voor vrijheid!

Net zoals alle andere sectoren wordt voetbal alleen in Nederland hard getroffen door het verbod om naar voetbalwedstrijden te gaan. Een intensieve lobby van de winkeliers heeft gezorgd dat die nu allemaal wel grotendeels weer open gaan. Maar de voetbalclubs staan achterin de rij voor versoepeling, ten dele door eigen toedoen, want de behoefte om met volle stadions te spelen wordt niet of nauwelijks uitgesproken.

Daar komt nu verandering in, want in het hele land worden geluiden geuit van onvrede over de ontstane situatie. Uit Den Haag kwam al de oproep om als supporters buiten het stadion te gaan protesteren. Voetbalclubs uit het hele land sloten daarna de handen in één om iets te forceren.

De clubs, spelers, supporters en alle sectoren die nauw samenhangen met voetbal moeten meer een vuist maken en van zich laten horen.
Voor FSV De Feijenoorder is het duidelijk: gezien de huidige variant zien wij geen reden om nog beperkende maatregelen op te leggen. Open die poort!

Het is tijd voor een volle Kuip!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder