De Feijenoorder schrikt van enorme verhoging kaartprijzen

0
7271

Sinds gisteren de ‘losse verkoop’ voor de aankomende wedstrijden van Feyenoord is gestart, stromen de verontruste reacties binnen bij FSV De Feijenoorder. Veel supporters zijn enorm geschrokken van de gigantische prijsstijging die ineens (zonder overleg met de supportersvereniging) is doorgevoerd (zie kader onderaan dit bericht). Voor de meeste vakken is een prijsstijging van om en nabij de 20% geregistreerd. Dit is onacceptabel.

Begrijp ons niet verkeerd: Enerzijds is het is logisch dat Feyenoord in financieel zwaar weer verkeert door financieel verkeerde keuzes in combinatie met de corona-crisis. Het is dus vanzelfsprekend dat Feyenoord extra inkomsten probeert te genereren om het boekjaar recht te trekken. Echter; Jan Modaal moet nooit het kind van de rekening worden bij een volksclub.

Het standpunt van de supportersvereniging sluit zich aan bij de slogan die in Engeland al jaren gevoerd wordt: ’20’s Plenty’. Voetbal is voor iedereen en moet dus ook voor iedereen betaalbaar zijn. De maximale prijs voor het goedkoopste kaartje moet daarmee ook gewoon voor iedereen betaalbaar zijn én blijven, evenals het aanbod van deze goedkopere kaarten. De supportersvereniging neemt dit mee als belangrijkste thema bij het eerstvolgende overleg met de clubleiding.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder