De Feijenoorder is voornemens om naar FK Partizan-Feyenoord te vliegen

0
4927

Vandaag is er geloot voor de achtste finales van de UEFA Conference League. Feyenoord heeft het Servische FK Partizan geloot. Feyenoord eerst de uitwedstrijd op donderdag 10 maart in Belgrado en speelt op 17 maart de returnwedstrijd in de eigen Kuip.

Supportersreis

Uiteraard willen we als supportersvereniging graag een georganiseerde reis organiseren. We onderzoeken de mogelijkheden om een vliegreis naar FK Partizan-Feyenoord te organiseren, zodra we hiervoor de opties en een prijs hebben zullen we dit via onze website communiceren. Je kunt dan een voorinschrijving plaatsen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken wij hierna een beslissing of het haalbaar is om een charter af te nemen. Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van ledenvoordeel op een eventuele supportersreis naar Belgrado.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder