Supportersreis naar Praag

0
3439

Vandaag is er geloot voor de kwartfinales en halve finales van de UEFA Conference League. Feyenoord heeft opnieuw Slavia Praag geloot. Feyenoord speelt eerst de thuiswedstrijd op 7 april en daarna op 14 april de uitwedstrijd in Praag.

Supportersreis

Uiteraard willen we als supportersvereniging graag opnieuw een georganiseerde reis organiseren. We onderzoeken de mogelijkheden om nogmaals een vliegreis en of busreis naar Praag te organiseren. Zodra we hiervoor de opties en een prijs hebben zullen we dit via onze website communiceren. Je kunt hieronder een voorinschrijving plaatsen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken wij hierna een beslissing of het haalbaar is om een busreis en of een charter af te nemen. Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van ledenvoordeel op een eventuele supportersreis naar Praag.

Voorinschrijving
Vanwege de korte aanlooptijd naar Slavia Praag – Feyenoord willen we alvast een voorinschrijving starten. Bij de voorschrijving vragen we alle benodigde gegevens voor de reis. De voorinschrijving vind je onderaan dit bericht. Indien er onvoldoende animo is, zullen we dit op tijd laten weten en kunnen we de vliegreis helaas niet aanbieden. Je opgestuurde gegevens zullen dan verwijderd worden. Bij voldoende animo ontvangen de inschrijvers een bericht over de vervolgstappen. Naast het puntje voldoende animo zijn we uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van de charter en het afnemen van wedstrijdkaarten door de club. De voorinschrijving is dus onder voorbehoud en we garanderen op dit moment geen supportersreis.


[gravityform id=”4″]


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder