Partybus naar NEC-Feyenoord

0
5776

Op zondag 2 oktober 2022 speelt Feyenoord om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen NEC. Uiteraard laten we weer bij voldoende animo een partybus rijden!

We verzamelen bij De Kuip om 10.15 uur. Hierna rijden we naar het omwisselpunt. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons geen bus apart gehouden.

Vertrektijd

De verwachte vertrektijd van de partybus vanaf De Kuip zal rond 10.30 uur zijn. We verzamelen voor de ingang van het Topsportcentrum (wegens andere bussen die ook bij het Maasgebouw zullen staan). Houd alsjeblieft de omgeving schoon en ruim je afval op. We hebben hier eerder klachten over gekregen en we willen graag de partybussen vanuit het stadion kunnen blijven doen.

Ticket kopen

Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet BUS Heteren komen in aanmerking voor de partybus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Klik hieronder om een ticket te kopen voor de partybus. LET OP: De verkoop start op 21 september vanaf 19.08 uur. Per persoon is het mogelijk om 2 kaarten tegelijk te kopen. Wil je meerdere kaarten kopen, dan moet je meerdere schermen inloggen. VOL = VOL

Ticket kopen

Kosten

De prijs voor leden van FSV De Feijenoorder is €19,08 en voor niet-leden is het €29,08.

We hebben de prijzen helaas moeten verhogen omdat door corona en de diesel prijzen de bussen ook veel duurder zijn geworden.

In de ticketshop reken je ook als lid de prijs voor niet-leden af. Als lid van FSV De Feijenoorder ontvang je na de reis je ledenvoordeel terug op het rekeningnummer dat je hebt ingevuld in de ticketshop. Dit doen we zodat als de reis niet kan doorgaan, je alles in 1x terug ontvangt.

Vergeet je rekeningnummer dus niet in te vullen als je lid bent, anders ontvang je geen ledenvoordeel terug!

Lid worden van FSV De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Drankverkoop

In de partybus verkopen we frisdrank, bier en div. mixdranken. De prijzen variëren van €2,- tot €4,-. Je dient dit contant te betalen.

Let op

De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de eventuele stops. Hou de bus en het omwisselpunt gezellig en netjes.

Als de bus vol is kan je je inschrijven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken in verband met dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je dan al betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug. Mail voor de reservelijst je gegevens naar [email protected].

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet BUS Heteren kunnen zich aanmelden voor de bus!
  • Indien er niet genoeg animo is voor de bus, ontvang je het betaalde bedrag terug. Dit hoor je uiterlijk een week van tevoren.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder