Casper van Eijck hoofdgast bij de Professor Feyenoord Quiz

0
941

Over een maand is het zover: de Professor Feyenoord Quiz. Vanuit de organisatie worden op het moment alle puntjes op de i gezet en de aanmeldingen stromen binnen. Heb jij je al aangemeld?

Vorig jaar stond de stichting Support Casper centraal tijdens de quiz. Helaas kon Casper van Eijck toen niet zelf komen, maar dit keer zal hij ook meestrijden om de winst. De oud-clubarts reikt de prijzen uit aan de winnaars en zal uiteraard meer vertellen over zijn tijd bij Feyenoord en over zijn stichting. Tijdens de avond zijn er ook mogelijkheden om te doneren voor Support Casper. Support Casper werkt aan een baanbrekend onderzoek, tegen alvleesklierkanker.

Tevens zullen Glenn Loovens en Gill Swerts als gasten aanwezig zijn en kan je weer met een bijzondere beker op de foto. Hier binnenkort meer over!

Aanmelden

Datum: 11-11-2022
Locatie: Kantine Sportclub Feyenoord ( Olympiaweg 280, 3078 HT in Rotterdam )
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: Deelname aan de quiz is gratis.

Opzet Professor Feyenoord Quiz
We beginnen de avond met twee rondes die je in duo’s mag beantwoorden. Het is geen probleem als je je alleen inschrijft, dan zorgen wij voor een partner. Als laatste volgt de finaleronde die individueel gespeeld wordt. Een extra element zijn de twee Kahoot-rondes. De antwoorden hiervoor geef je met je telefoon.

Alle deelnemers ontvangen een unieke Professor Feyenoord vaan en de winnaars gaan ervandoor met een bokaal en extra prijs. De vragen lopen uiteen van makkelijk tot moeilijk en van het heden tot ons roemruchte verleden. Allemaal over onze mooie club Feyenoord. De presentatie is in handen van Frank Vijg en Ellen Mannens verzorgd de Kahoot-ronde.

Niet deelnemen? Supporters zijn van harte welkom. De tap staat uiteraard open!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder