Partybus AZ-Feyenoord

0
2179

Op zondag 16 oktober 2022 speelt Feyenoord om 16.45 uur de uitwedstrijd tegen AZ. Bij voldoende animo laten we een partybus rijden! Wegens de capaciteit willen we nu eerst peilen of er genoeg animo is voor de bus, zodat we je niet teleurstellen als we toch niet kunnen gaan rijden.

We horen graag of je interesse hebt in de partybus. Vul hiervoor dit formulier in.

We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Mocht er genoeg animo voor de bus zijn, dan volgt er een verkoopmoment voor de tickets voor de partybus. Je wordt hiervan (als je je interesse hebt doorgegeven) via de mail van op de hoogte gesteld.

Reisdetails (als we kunnen gaan rijden):

We verzamelen bij De Kuip om 12.30 uur. Hierna rijden we naar het omwisselpunt. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons geen bus apart gehouden. De verwachte vertrektijd van de partybus vanaf De Kuip zal rond 13.45 uur zijn. Na afloop van de wedstrijd staat de partybus bij het omwisselpunt weer klaar om je terug naar De Kuip te brengen.

Kosten

De prijs voor leden van FSV De Feijenoorder is €19,08 en voor niet-leden is het €29,08.

Drankverkoop

In de partybus verkopen we frisdrank, bier en div. mixdranken. De prijzen variëren van €2,- tot €4,-. Je dient dit contant te betalen.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder