Verkoop én signering van het boek ROYSTON op Varkenoord

0
5203

Je hebt het inmiddels ongetwijfeld al gelezen, gezien of gehoord. Royston Drenthe zijn biografie is uit. Exact tien jaar geleden verkocht de stadionclub het grote talent voor maar liefst vijftien miljoen euro aan Real Madrid. Vandaag de dag is hij noodgedwongen, veel te vroeg, gestopt met voetballen. Hij was er klaar mee. Foute wegen, verkeerde kliek, mislukte avonturen. Royston Drenthe is misschien wel de verpersoonlijking van Feyenoord: Hoge pieken. Diepe dalen.

Verkoop én signering van het boek ROYSTON

Nog altijd voelt Royston zich innig verbonden met Feyenoord en daarom heeft hij de afgelopen tien jaar meermaals geprobeerd om terug te keren bij Feyenoord. Tevergeefs op het veld, maar buiten het veld is Royston terug in De Kuip. Tussen de supporters, waar hij tegenwoordig het liefste verblijft. Speciaal daarom hebben we aanstaande zaterdag op Varkenoord voor de wedstrijd Feyenoord – VVV een signeersessie van zijn nieuwe boek ‘Royston’. Uiteraard zal het boek daar te koop zijn en je kan hem gelijk laten signeren door de man zelf. Het boek ROYSTON kost zaterdag twintig euro!

Verloting gesigneerd Drenthe-shirt

Naast de verkoop en signeren van het boek zal ook de nieuwe kalender verkocht worden, exclusief voor een tientje. Kers op de taart? Iedereen die een boek óf een kalender koopt mag mee doen aan de shirt-loterij. Aan het einde van de sessie trekt Royston zelf de winnaar uit de pot!!

Locatie van de signeersessie

Je vindt Royston én de boeken aanstaande zaterdag bij de ingang van Varkenoord net achter het hek. We proberen e.e.a zo goed mogelijk te organiseren zodat iedereen rustig zijn krabbel kan krijgen. We starten +/- 16:00, maar mogelijk al iets eerder, of als het tegen zit wat later. Aangezien we, natuurlijk, allemaal naar De Kuip gaan verzoeken we iedereen rekening te houden met het feit dat we voor de aftrap verdwenen zijn. Wil je Royston even zien hou dan rekening met de tijd!

Kaartje Royston


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder