Burgemeester van Emmen bezoekt FSV De Feijenoorder

0
2106
Links Remco Ravenhorst (voorzitter FSV De Feijenoorder). Rechts Eric van Oosterhout (burgemeester van Emmen).

Op uitnodiging van FSV De Feijenoorder bezocht Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen, afgelopen zondag de wedstrijd Feyenoord-FC Emmen. Eric van Oosterhout is behalve burgemeester van Emmen ook Feyenoord-supporter. De uitwedstrijd van FC Emmen in De Kuip stond daarom al maandenlang rood omcirkeld in zijn agenda.

De supportersvereniging heeft de burgemeester een rondleiding door De Kuip gegeven voordat het stadion openging. Hierna was er tijd voor koffie en een goed gesprek bij FSV De Feijenoorder op kantoor. Hand in Hand redacteur Peter Tetteroo heeft de burgemeester geïnterviewd. Het interview is te lezen in het aprilnummer van Hand in Hand. FSV De Feijenoorder bedankt Eric van Oosterhout en de zijnen voor hun bezoek aan FSV De Feijenoorder en De Kuip en wenst FC Emmen veel succes in de laatste maanden van de competitie.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder