Koop je stoeltje terug en steun de ploeg

0
16383

Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom wil FSV De Feijenoorder samen met FRFC1908 en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen het stadion op een andere, unieke manier vol krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met aanmoedigingen.

Steun Feyenoord
Het zijn zware maanden voor de Feyenoordsupporters, de ploeg heeft ons nodig maar helaas kunnen we door de omstandigheden op dit moment niet de 12e man op de tribune zijn. Om de ploeg een steuntje in de rug te geven zijn we begonnen om het stadion vol te leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. Op die spandoeken komen Feyenoord gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Jij kunt hierbij helpen en de afmeting van het doek bepaal je zelf. Voor ieder spandoek dat jouw stoeltje bedekt betaal je €5,-. Dit betekent dat jij met je familie, kameraden of je werk zelf de boodschap én de grootte van het doek bepaalt! Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal om de spandoeken te maken.

Hoe kan jij Feyenoord hierin steunen?
Klik hier
en koop hieronder ‘jouw stoeltje(s)’ en geef aan welke tekst je op het doek wilt hebben. Heb je vragen omtrent deze actie stuur dan een e-mail naar [email protected]

Samen krijgen wij het stadion weer vol, op naar 47.212 Kuipstoeltjes bedekt met spandoeken!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder