Er is een strijder heengegaan

0
2044

Vandaag ontvingen we het trieste bericht dat Christian Atta Gyan is overleden. Bij de Feyenoord-supporters beter bekend als Chris Gyan. De oud-Feyenoorder is 43 jaar oud geworden.

Oud-ploeggenoot Bonaventure Kalou meldde het triest bericht vandaag via een Instagram bericht.

Chris Gyan kwam in 1996 naar Rotterdam en groeide uit tot een cultheld in De Kuip. De Ghanees was niet altijd verzekerd van een basisplek, maar kon alleen al door te starten met de warming-up De Kuip aan het kolken brengen. Gyan startte in de basis in de UEFA Cup finale tegen Borussia Dortmund. De kleine Ghanees vocht prachtige duels uit met de boomlange Jan Koller en won de UEFA Cup in eigen huis.

Chris Gyan liep altijd met een glimlach rond in De Kuip. In 2017 ging het financieel niet goed met de sympathieke Ghanees. De Noordzijde startte destijds een actie om Chris Gyan er financieel bovenop te helpen, het Legioen gaf gul wat des te meer liet zien hoe Chris Gyan in de harten van de Feyenoord-supporter zit. Blogger Sam schreef destijds een blog over Chris Gyan. Klik hier en lees de blog “Was iedereen maar zoals Gyan”.

Wij wensen de familie en vrienden van Chris Gyan veel sterkte toe. King Gyan namens alle supporters bedankt voor alle liefde die je ons hebt gegeven. Rust in vrede.

Foto’s Piet Bouts archief en Edwin Verheul/FSV De Feijenoorder


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder