Donatiecampagne voor familie Christian Gyan

0
19632

In samenwerking met Feyenoord is FSV De Feijenoorder een donatiecampagne gestart ter ondersteuning van de familie Gyan. Oud-speler Christian Gyan, die tien jaar bij de club onder contract stond en uitgroeide tot grote publiekslieveling, overleed op 29 december jl. op slechts 43-jarige leeftijd, nadat hij al enige tijd met gezondheidsproblemen kampte. 

Met de donatiecampagne willen Feyenoord en FSV De Feijenoorder supporters de kans bieden om geld te doneren en daarmee de nabestaanden financieel te ondersteunen in deze zware tijd. Het bedrag dat wordt opgehaald komt ten goede aan de uitvaartkosten en de zorg voor het gezin dat Gyan achterlaat. 

Wil jij geld doneren? Dat kan via onderstaand platform. Klik hier om te doneren.

Heel veel dank namens de club, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder