Clubicoon Wim Jansen op 75-jarige leeftijd overleden

0
1580

Tot ons grote verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van clubicoon Wim Jansen. Wim overleed dinsdag 25 januari op 75-jarige leeftijd.

Onlangs werd duidelijk dat Wim Jansen leed aan dementie. Een grote schok voor de voetbalwereld.

De in Rotterdam geboren Wilhelmus Marinus Antonius (Wim) Jansen won bij Feyenoord een groot aantal belangrijke prijzen. Samen met Feyenoords grootste namen maakte Wim deel uit van de selecties die onder meer de Europacup 1, de Wereldbeker en UEFA Cup wonnen. Voor veel supporters is Wim echt een kind van de club.

Onze gedachten en condoleance gaan uit naar de familie en iedereen die Wim Jansen lief had.

Uitvaart Wim Jansen
De uitvaart van Wim Jansen vindt plaats op zaterdag 29 januari 2022. Voor supporters is hier ook een gelegenheid om hun medeleven te tonen. Wij gaan met de club in overleg om een waardig afscheid te organiseren.

Wim Jansen special
In 2021 bracht FSV De Feijenoorder een Wim Jansen special uit. Een magazine met alle hoogtepunten uit de carrière van Wim Jansen als speler en trainer. In 1991, na een roerige en sportief dramatische periode, nam Wim Jansen zijn verantwoordelijkheid en wist Feyenoord onder zijn leiding de KNVB Beker te winnen, wat de ‘ommekeer’ voor onze club betekende.

Condoleanceregister
Voor de supporter die behoefte heeft aan het betuigen van zijn of haar medeleven is er een online condoleanceregister open gezet. Klik hier om een bericht in het register achter te laten.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder