Kom naar het eerbetoon voor Wim Jansen op zaterdag 29 januari

0
2444

Voor supporters is het mogelijk om aankomende zaterdag, 29 januari, op het voorplein aan de Olympiazijde van De Kuip een laatste groet te brengen aan de onlangs overleden clubicoon Wim Jansen.

Op 25 januari 2022 overleed oer-Feyenoorder Wim Jansen op 75-jarige leeftijd. Direct na het overlijden zijn we samen met de club in contact getreden met zijn familie om waar het kan de familie Jansen te steunen. De familie heeft aangegeven dat zij de supporters in staat wil stellen om hun laatste eer aan Wim Jansen te bewijzen.

Hierbij doen wij de oproep aan supporters om op zaterdag 29 januari om 14.00 uur te verzamelen op het voorplein aan de Olympiazijde van De Kuip. Nadere informatie over het eerbetoon volgt in de aankomende dagen.

FSV De Feijenoorder, FRFC1908 en De Noordzijde


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder