Informatie supportersreis naar Marseille

0
10069

Gisteren hebben we allemaal enorm uit ons dak kunnen gaan na de overwinning op Slavia Praag! Met deze prachtige pot bereiken we nu de halve finale van de UEFA Conference League. Feyenoord gaat het in de halve finale opnemen tegen Olympique Marseille. De thuiswedstrijd zal gespeeld worden op 28 april 21.00 uur. De uitwedstrijd zal op 5 mei 21.00 uur plaatsvinden.

Supportersreis

Uiteraard willen we als supportersvereniging graag opnieuw een supportersreis organiseren. We onderzoeken de mogelijkheden om een vlieg- en of busreis naar Marseille te organiseren. Zodra we hiervoor de opties en een prijs hebben zullen we dit via onze website communiceren. Je kunt hieronder een voorinschrijving plaatsen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken wij hierna een beslissing of het haalbaar is om een busreis en of een charter af te nemen. Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van ledenvoordeel op een eventuele supportersreis naar Marseille. Nog geen lid? Sluit je hier snel aan!

Hobbels op de weg

Helaas is eerder gebleken dat vliegtuigmaatschappijen met een groot personeelstekort zitten. Hierdoor is het lastig om een charter te organiseren. Buiten deze organisatorische hobbel, is de uitspraak van de UEFA over het toelaten van uitsupporters de allerbelangrijkste factor om een reis te kunnen aanbieden. We wachten deze uitspraak vol spanning af.

Voorinschrijving

Vanwege de korte aanlooptijd naar Marseille – Feyenoord willen we alvast een voorinschrijving starten. Bij de voorschrijving vragen we alle benodigde gegevens voor de reis. De voorinschrijving vind je onderaan dit bericht. Indien er onvoldoende animo is, zullen we dit op tijd laten weten en kunnen we de vliegreis helaas niet aanbieden. Je opgestuurde gegevens zullen dan verwijderd worden. Bij voldoende animo ontvangen de inschrijvers een bericht over de vervolgstappen. Naast het puntje voldoende animo zijn we uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van de charter en het afnemen van wedstrijdkaarten door de club. De voorinschrijving is dus onder voorbehoud en we garanderen op dit moment geen supportersreis.

[gravityform id=”5″]


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder