Feyenoord Open Dag 2022-2023

0
1030

Eindelijk was het dan weer zo ver. De Feyenoord Open Dag! Door de wisselende maatregelen in heel Europa stond gisteren de traditiegetrouwe Open Dag eindelijk weer op het programma.

De eerste Open Dag sinds 2019!

Vanaf 11.00 uur opende De Kuip haar poorten voor alle Feyenoord-supporters. Uiteraard was FSV De Feijenoorder aanwezig om samen met de allerkleinste supporters eigen spandoekjes te maken. Voor de stand kregen leden de mogelijkheid om aan een groot prijzenrad te draaien.

Ook de helikopter was na twee gemiste edities eindelijk weer te zien op de gloednieuwe grasmat. Uit de helikopter werden spelers Javairo Dilrosun, Danilo, Mats Wieffer en Mo Taabouni met luid applaus ontvangen. Ondanks dat we al een jaar van hem hebben kunnen genieten, hij ons een Europese finale bracht en mede dankzij hem veel groei hebben meegemaakt in het team, kreeg Arne Slot alsnog zijn welverdiende ontvangst door gisteren als laatste uit de helikopter te stappen.

We hopen dat iedereen die gisteren aanwezig was op deze zonnige editie, heeft genoten van deze mooie dag.

Foto’s: Danny de Groot


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder